• Καλέστε μας

    +30 23330 27281

  • Βρείτε μας

    Νησέλι Αλεξάνδρεια

  • Επικοινωνήστε

    info@vitrohellas.gr

Awesome Image

Κοπή βασιλόπιτας για το 2023

Δημοσιεύτηκε
Πολλές ευχές, νέους στόχους και όμορφες στιγμές επιφύλασσε η εκδήλωση της Vitro Hellas για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο διευθύνων σύμβουλος κ.Χάιτας Βασίλης αφού ευχαρίστησε το στελεχιακό δυναμικό της εταιρείας, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Vitro Hellas την περασμένη χρονιά λόγω της πολυσύνθετης κρίσης στον πρωτογενή τομέα, με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία. Παράλληλα, ο κ. Χάιτας έθεσε το στρατηγικό πλαίσιο για το 2023 με έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Επίσκιν Γρηγόρης, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή σε όλους τους εργαζομένους, στέλνοντας επιπλέον μήνυμα ελπίδας για να επιστρέψει η ειρήνη στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ.Ταμπαρόπουλος Αθανάσιος, που έτυχε μάλιστα και το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας των τμημάτων της Vitro Hellas εκ μέρους της διοίκησης. Για την ιστορία, στη βασιλόπιτα των εργαζομένων, τυχερή της χρονιάς ήταν η Δήμητρα Παρούτογλου, γεωπόνος από τμήμα πωλήσεων.

Καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους!


ESPA 2021