• Καλέστε μας

    +30 23330 27281

  • Βρείτε μας

    Νησέλι Αλεξάνδρεια

  • Επικοινωνήστε

    info@vitrohellas.gr

Awesome Image

Δυναμική παρουσία της Vitro Hellas στην 6η Freskon

Δημοσιεύτηκε
Περισσότερες από 180 επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών, γόνιμες συζητήσεις και ενδιαφέροντες εκδηλώσεις, συνέθεσαν το παζλ της 6ης Freskon (12-14 Μαΐου 2022) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Η Vitro Hellas είχε την τιμή να συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο Μήλου με εισηγητή τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας κ. Κωνσταντινίδη Άρη. Επαγγελματίες από όλη την αλυσίδα της αξίας του μήλου παρακολούθησαν παρεμβάσεις από διεθνώς διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και επαγγελματικά στελέχη του κλάδου. Οι ομιλίες του συνεδρίου αφορούσαν τους παράγοντες διαμόρφωσης/καλλιέργειας ενός μηλεώνα, τη δυναμική των ποικιλιών, τα σύγχρονα επιχειρηματικά/εμπορικά σχήματα και συνεργασίες, καθώς και την ανάλυση εμπορικών ζητημάτων και στρατηγικών marketing.
Παράλληλα, στην ημερίδα με θέμα "Ποικιλίες, αναδιάρθωση και ψηφιακές λύσεις στις δενδρώδεις καλλιέργειες" συμμετείχε ο γεωπόνος του τμήματος οπωροφόρων της Vitro Hellas κ. Παυλίδης Αντώνης.
Η 6η Freskon μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω της πανδημίας, επέστρεψε δυναμικά και έθεσε πλέον τις βάσεις για την καθιέρωσή στο καλεντάρι των διεθνών event για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.   



ESPA 2021