• Καλέστε μας

    +30 23330 27281

  • Βρείτε μας

    Νησέλι Αλεξάνδρεια

  • Επικοινωνήστε

    info@vitrohellas.gr

Awesome Image

Ετήσια εταιρική εκδήλωση

Δημοσιεύτηκε
Μετά την “ανάπαυλα” λόγω του περσινού lock-down, η φετινή διά ζώσης κοπή βασιλόπιτας της Vitro Hellas, αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων, αλλά και για τη διατύπωση των επόμενων εταιρικών στόχων!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Χάιτα Βασίλη, ο οποίος λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε και έθεσε τους στόχους για το μέλλον: την περαιτέρω εδραίωση του brand της Vitro Hellas στην Ελλάδα και την ενίσχυση της δραστηριότητας της εταιρείας στις βαλκανικές χώρες.
Ισχυρή ήταν φέτος η εκπροσώπηση της Διοίκησης, αφού το παρών έδωσαν τόσο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Ζερταλής Κωνσταντίνος, όσο και ο κ.Ευθυμιάδης Ευθύμιος. Μάλιστα, η προτροπή του Προέδρου κ.Ζερταλή, κάθε εργαζόμενος να συστηθεί και να αναφέρει πόσα χρόνια εργάζεται στη Vitro Hellas, γέννησε έντονα συναισθήματα θυμίζοντας σε όλους, παλιούς και νέους, τις βαθιές ρίζες της εταιρείας, το δυναμικό παρόν και το πολύ λαμπρό μέλλον που έρχεται.
Το 2021 ήταν κομβικός σταθμός για τη Vitro Hellas, καθώς ο συνιδρυτής της εταιρείας κ.Ταμπαρόπουλος Αθανάσιος μετά από πολλά χρόνια στο τιμόνι ως Διευθύνων Σύμβουλος, παρέδωσε τη σκυτάλη στον κ.Χάιτα και συνεχίζει πλέον από τη θέση του Αντιπροέδρου. Για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Vitro Hellas, για την εταιρική κουλτούρα που καλλιέργησε και για την καθοδήγηση που απλόχερα προσέφερε, οι εργαζόμενοι της εταιρείας - σε κλίμα συγκινησιακά φορτισμένο - απένειμαν στον κ.Ταμπαρόπουλο τιμητική πλακέτα.
Για την ιστορία, το φλουρί από τη βασιλόπιτα έτυχε στο Τμήμα Πωλήσεων, ενώ στα βασιλοπιτάκια των εργαζομένων τυχερή ήταν η Μαρία Μακρή από το λογιστήριο.
Καλή χρονιά!


ESPA 2021